TODO reclame, het bureau voor actiecommunicatie, B2B, B2C & Fashion

Vonk Gin-cocktails

Gin-cocktails, ze zijn hip, cool en bovenal ontzettend lekker. Maar niet iedereen is bekend met het groot aantal variaties aan Gin-cocktails, die je kunt maken. Dus hoe los je dat op?

Door mensen uit te nodigen en kennis te laten maken met 15 Gin-cocktails voor nog geen €25,–

TODO Reclame Zaandam - Brochure Travel 2 Explore Motorreizen

Brochure Travel 2 Explore

Get to know us: Travel 2 Explore

Een gepassioneerde motorrijder met een prachtig beroep: het organiseren van motorreizen over de hele wereld. Travel 2 Explore staat voor ontdekkingsreizen per motor vol avontuur en cultuur. Nadat eigenaar Paul ons vroeg een website te ontwerpen die zijn passie duidelijk en aantrekkelijk weergaf (http://www.travel2explore.nl), ontwierpen we deze brochure voor Travel 2 Explore als promotie op de Motorbeurs 2016.

Newams official - fashion - TODO Reclame | Reclamebureau in Zaandam

NewAms Official

NewAms Official is een jong, enthousiast en zeer fashionable kledingmerk, opgezet door twee jongens met dezelfde passie als waar het merk voor staat. Onze samenwerking begon met een in-house fotoshoot in onze fotostudio. Het bleek dat het ons beiden goed beviel om samen te brainstormen over nieuwe mogelijkheden en onze ondersteuning aan het jonge merk groeide. Nog meer fotoshoots, het ontwerpen van graphics voor de kledinglijn en het ontwikkelen van de nieuwe website werden ook onderdelen van onze verantwoordelijkheid. Deze jongens groeien, en wij zijn ontzettend bevoorrecht dit proces van dichtbij mee te maken en ze te kunnen ondersteunen waar nodig. Good luck, boys!

 

Travel2Explore motorreizen - TODO Reclame, reclamebureau in Zaandam

Website Travel2Explore

Een gepassioneerde motorrijder met een prachtig beroep: het organiseren van motorreizen over de hele wereld. Travel2Explore staat voor ontdekkingsreizen per motor vol avontuur en prachtige cultuur. Onverwacht maar waar: het enige wat nog miste, was een website die de passie van de eigenaar en bedrijf overbrengt naar de klant. Door het brede scala aan motorreizen over bijna de gehele wereld, was het van belang dat de nieuwe website duidelijk en snel het aanbod van motorreizen zou weergeven. En dat is gelukt. Iedere afzonderlijke reis heeft daarnaast ook nog eens een prachtige, uitgebreide pagina gekregen waarop foto’s, films en alle reisinformatie te verkrijgen is. Trots op het resultaat. Wij wensen Travel2Explore veel geluk in de toekomst!

Website ontwikkeling voor Hair4u Zaandam door TODO Reclame | Reclamebureau in Zaandam

Website Hair4U Zaandam

Hair4U identificeert zich als hippe, eigentijdse en luxe kapsalon in het centrum van Zaandam. De eigenaar kwam bij ons met de vraag of wij de verouderde website een frisse look wilden geven met een moderne twist. Na geen moment twijfel begonnen we aan brainstormsessies zowel binnen ons bedrijf als met de klant, en kwamen we tot een passend concept. Om de klanten optimaal te ondersteunen en ook online een echte salonbeleving te geven, ontwikkelden wij ook een webshop waarin het assortiment van haarverzorgingproducten overzichtelijk wordt weergeven. Dit geeft de klanten de luxe om ook vanuit huis hun favoriete haarproducten snel en probleemloos te bestellen.

De nieuwe website is zoals gevraagd fris, duidelijk en stijlvol. Door korte acties maakt de bezoeker zichzelf al snel wegwijs in de website. Naast het ontwerpen en technisch bouwen van de website, ondersteunt TODO CREATIVE de kapsalon in Zaandam ook in het onderhoud van haar social media accounts en verschijnt er twee wekelijks een nieuw en informatief blog artikel op de website. De blog geeft de klant net dat beetje extra informatie, zodat de website meer is dan alleen een snelle, makkelijke manier van een afspraak plannen. Het resultaat van deze restyling is meer én tevreden klanten. Daar doen we het voor!

Blogberichten door TODO CREATIVE Zaandam op de nieuwe website van Hair4U, kapsalon in Zaandam

Ooglid campagne voor het OMC Zaandam - TODO Reclame | Reclamebureau in Zaandam

OMC Zaandam “OOGLID”

Om de behandeling, klachten en symptomen van een hangend ooglid of hangende oogleden onder de aandacht te brengen, bedacht TODO CREATIVE een campagne voor het Oogheelkundig Medisch Centrum Zaandam. Deze oranje blikvanger sluit volledig aan bij de (ook door TODO ontwikkelde) huisstijl van het OMC en daarnaast geeft de kleur een signaal naar de ontvanger af. De folder werd vier weken lang door heel Zaanstad verspreid als bijlage van het Zondagsblad. Veel mensen lopen rond met deze klachten, terwijl deze als erg belemmerend worden ervaren. Bij het OMC zijn verschillende specialisten werkzaam die graag advies en informatie op maat bieden. TODO CREATIVE én het OMC zijn erg trots op het resultaat!

OMC-A4-Ooglid-DEF-C OMC-A4-Ooglid-DEF-C2

Website ontwikkeling HR Brigade - TODO Reclame | Reclamebureau in Zaandam

Website HR Brigade

Linda Hovius, eigenaresse van het bedrijf HR Brigade, kwam bij ons met de vraag om haar website te restylen en daarbij de huisstijl een flinke opfrisser te geven. Omdat niet alleen deze onderdelen toe waren aan vernieuwing, maar ook de bedrijfsnaam, was dit een grote verandering. Onze strategie om de juiste stijl voor haar website te ontwikkelen, was het werken in stappen. Daarbij was stap 1 het kijken naar vorm; welke vormen spreken jou aan en welke passen bij het bedrijf? Vanuit daar zijn wij verder gaan werken naar stap 2; het ontdekken van een passende naam bij de uitgekozen vormen. Door deze stappen samen te voegen kwamen wij al snel uit op een passend logo. Naar tevredenheid mochten wij dit uitwerken naar een goed werkende, overzichtelijke en stijlvolle website. Wij vonden voor Linda en haar bedrijf een structuur waarmee het navigeren op de website makkelijk en snel verloopt voor haar klanten. Het was niet meer nodig een vraag op te zoeken, het antwoord is nu namelijk in één klik te vinden. Ook belangrijke onderdelen zoals nieuws in HR management gaven wij een duidelijke plek. HR Brigade bezit nu een passende website, ontworpen en gebouwd naar haar eigen wensen en behoeften! Wij bedanken Linda nogmaals voor de fijne samenwerking en wensen haar veel succes!

Whiskydag Slijterij Vonk & Broeks Events in Zaandam | TODO Reclame Zaandam

Whiskydag Slijterij Vonk & Broeks Events

De welbekende Whiskydag en proeverij van Slijterij Vonk te Zaandam wordt dit jaar in samenwerking met Broeks Events een compleet Schotse dag, inclusief Highland Games en diner! Op zondag 22 november zal dit uitdagende event plaatsvinden op verschillende plaatsen in Zaandam. Waaronder voetbalvereniging ZVV Zaandijk en restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis. Om het Schotse gevoel alvast aan te wakkeren bij de deelnemers, ondersteunden wij de twee bedrijven door de bijpassende reclame-uitingen een Schotse twist te geven. TODO CREATIVE zorgde voor een uniek ontworpen flyer, een daarop afgestemde e-mailing en bouwde een bijbehorende landingpage. Benieuwd, of wil je graag mee doen met het event? Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden!

Belettering volkswagen Up! Voor het OMC Zaandam door TODO Reclame, reclamebureau in Zaandam

Volkswagen Up! OMC Zaandam

In samenwerking met Dsignz Vorm Sign & Print ontwikkelden wij voor Het Oogheelkundig Medisch Centrum (OMC) in Zaandam deze stoere, gepersonaliseerde Volkswagen UP!. Wij van TODO CREATIVE waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de vormgeving, waarna Dsignz ons ontwerp realiseerde in de vorm van het beletteren. En wat zijn we trots op het resultaat! Wij wensen het OMC Zaandam veel plezier met deze opvallende auto en bedanken Dsignz nogmaals voor de fijne samenwerking!